
Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında Türkiye’de yaşayan her vatandaşın devlet nezdinde eşit olduğunu belirterek, “İnancı, kimliği, kökeni, siyasi görüşü, mezhep ve meşrebi ne olursa olsun, 783 bin kilometrekarelik vatan toprağında yaşayan herkes devletimizin eşit ve onurlu birer vatandaşıdır” ifadelerini kullandı.

Kamu yöneticilerine sosyal medya uyarısında da bulunan Erdoğan, “Sosyal medyayı kamu hizmetlerinin verimliliğini artırmak, vatandaşa daha hızlı ulaşmak, talep ve beklentilere en uygun çözümleri bulmak yerine şahsi ikbal ve PR çalışmalarına alet eden idarecilere de toleransımız yoktur” diye konuştu.

Erdoğan, devletin temsilcilerinin asıl görevinin millete dokunmak, vatandaşın derdine yerinde çözüm bulmak olduğunu hatırlattı.
