BIST 100
13.872,25 -0,67%
DOLAR
45,9678 0,01%
EURO
53,5105 0,32%
GRAM ALTIN
6.610,55 0,86%
FAİZ
43,30 -0,35%
GÜMÜŞ GRAM
109,04 1,38%
BITCOIN
63.948,00 -1,49%
GBP/TRY
61,8894 0,26%
EUR/USD
1,1625 0,24%
BRENT
94,98 -2,89%
ÇEYREK ALTIN
10.808,24 0,86%
Diyarbakır Parçalı Bulutlu
Diyarbakır hava durumu
26 °
  • ANASAYFA
  • GÜNDEM
  • DEM Partili Sakık: “Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Halkın Beklentilerini Konuştuk”

DEM Partili Sakık: “Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Halkın Beklentilerini Konuştuk”

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdiğini belirterek, görüşmede barış, demokrasi, adalet ve bölgenin temel sorunlarını ele aldıklarını açıkladı.

sırrı sakık
Haber: Seyfettin EKEN

DEM Partili Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile dün akşam bir araya geldiğini ifade ederek, halkın barışa, demokrasiye ve adalete dair beklentilerini kendisine ilettiğini belirtti.

Görüşmede, "Demokratik Toplum ve Barış" sürecinin somut adımlarla ilerlemesine yönelik talep ve umutları dile getirdiğini kaydeden Sakık, bu tarihsel sürecin günlük siyasetin üzerinde değerlendirilmesi gerektiğini vurguladığını söyledi.

Türkiye'nin gündeminden çatışma, kan ve gözyaşının tamamen çıkmasının toplumun ortak arzusu olduğunu ifade ettiğini belirten Sakık, görüşmede bölgenin ve ülkenin temel sorunlarını da gündeme taşıdığını aktardı.

Başta Ağrı olmak üzere bölgede yaşanan yoksulluk, sağlık hizmetlerine erişimde yaşanan sorunlar, işsizlik ve göç gibi konulara dikkat çeken Sakık, çözüm önerilerini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile paylaştığını belirtti.

Sakık, açıklamasında, "Gerçekleştirilen bu görüşmenin sorunların çözümüne ve ülkemizde barışın güçlenmesine katkı sunmasını temenni ediyor ve teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız