
Eğil Belediyesi ekipleri, Kazanlı Mahallesi'nde tek başına yaşayan Şevket Özdemir'in yaşam koşullarının iyileştirilmesi amacıyla çalışma gerçekleştirdi.
Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu'nun da bizzat ilgilendiği çalışmalarda, bakıma ihtiyaç duyan evin boya ve badana işlemleri tamamlandı.

EVİN TEMEL İHTİYAÇLARI KARŞILANDI
Çalışma kapsamında Şevket Özdemir'in evine kanepe, yatak, çamaşır makinesi, su deposu, halı, perde ve vantilatör temin edilerek yaşam alanı yeniden düzenlendi.

'GÖNÜLLERE DOKUNAN HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ'
Eğil Belediyesi'nden yapılan açıklamada, belediyeciliğin yalnızca altyapı ve üstyapı çalışmalarından ibaret olmadığı belirtilerek, "Bir hemşehrimizin kapısını çalmak, derdini dinlemek, ihtiyacını gidermek ve gönlüne dokunmaktır. Şevket amcamızın yüzündeki tebessüm, bütün emeğimize değer" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu öncülüğünde hiçbir hemşehrinin yalnız bırakılmayacağı belirtilerek, "Birlikte daha güzel, daha güçlü bir Eğil için gönüllere dokunan hizmetlerimize devam edeceğiz" denildi.
