BIST 100
14.514,82 0,82%
DOLAR
48,0703 0,08%
EURO
56,1088 -0,04%
GRAM ALTIN
7.125,52 0,26%
FAİZ
40,85 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
106,87 0,29%
BITCOIN
77.739,00 0,44%
GBP/TRY
65,6195 0,12%
EUR/USD
1,1679 0,00%
BRENT
93,70 -0,73%
ÇEYREK ALTIN
11.650,23 0,26%
Diyarbakır Açık
Diyarbakır hava durumu
26 °

AK Parti Diyarbakır’da Kuruluşunun 25 Yılını Kutladı

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Hamit Sümer, AK Parti’nin kuruluşunun 25’inci yıl dönümü dolayısıyla teşkilat mensuplarıyla bir araya geldiklerini belirterek, “Bu büyük davanın en güçlü mirası; vefa, kardeşlik, dayanışma ve milletimize hizmet sevdasıdır” dedi.

82cc9d73-1245-4664-aa57-4d4781991af1
Haber: Seyfettin EKEN

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından, partinin kuruluşunun 25’inci yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen programda teşkilat mensupları birlik, beraberlik ve vefa duyguları içerisinde bir araya geldi. Programa Mevlid-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlandı.

Öğretmenevi Konferans Salonunda gerçekleşen programa, partinin eski il başkanları, milletvekilleri, ilçe başkanları ve 4 belediye başkanı katıldı.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Hamit Sümer, kuruluşundan bugüne partinin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğiyle büyüyen yürüyüşün her aşamasında görev alan teşkilat mensuplarıyla aynı çatı altında buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

‘TEŞKİLATIMIZIN EMEKTARLARI BİR ARAYA GELDİ’

Programda önceki dönem milletvekilleri, önceki dönem Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri, önceki dönem il başkanları, önceki ve mevcut ilçe başkanları, önceki ve mevcut belediye başkanları ile teşkilat mensupları ve partiye uzun yıllar emek veren isimlerin bir araya geldiğini belirten Sümer, “Kuruluşumuzdan bugüne, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliği, vizyonu ve Türkiye sevdasıyla büyüyen bu kutlu yürüyüşün her aşamasında görev alan teşkilat mensuplarımızla aynı çatı altında buluşmanın mutluluğunu yaşadık” dedi.

‘TÜM TEŞKİLAT MENSUPLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM’

AK Parti’nin 25 yıllık siyasi yolculuğunda emeği bulunanlara teşekkür eden Sümer, “25 yıllık bu kutlu yürüyüşte alın teri, duası ve emeği bulunan tüm teşkilat mensuplarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Bu büyük davanın en güçlü mirası; vefa, kardeşlik, dayanışma ve milletimize hizmet sevdasıdır” ifadelerini kullandı.

‘MİLLETİMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde çalışmaya devam edeceklerini belirten Sümer, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, nice yıllar boyunca aynı inanç, aynı azim ve aynı kardeşlik ruhuyla milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. AK Parti’mizin 25’inci kuruluş yıl dönümü kutlu olsun” diye konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?