
Programa AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, önceki dönem AK Parti MKYK Üyesi Alaattin Parlak, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Hamit Sümer, Silvan İlçe Başkanı Volkan Karadeniz ile il ve ilçe yöneticileri ve teşkilat mensupları katıldı.
Program kapsamında ilçe esnafını ziyaret eden heyet, vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Esnafın sorunları ve ilçenin ihtiyaçları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Heyet, Silvan açısından önem taşıyan Çardak Yolu Kavşağı’nda da incelemelerde bulunarak bölgedeki ihtiyaçları ve yapılması planlanan çalışmaları değerlendirdi.
KURUMLARA ZİYARET
Program kapsamında Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Silvan Şubesi, Silvan Kaymakamlığı, Silvan Cumhuriyet Başsavcılığı ve Muhtarlar Derneği Başkanlığı ziyaret edildi.
Gerçekleştirilen görüşmelerde ilçenin ihtiyaçları, devam eden çalışmalar ve çözüm bekleyen konular ele alındı.
“ÇALIŞMALARIMIZI KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ”
Silvan’ın gelişimine katkı sağlayacak çalışmaların yakından takip edildiği belirtilirken, vatandaşların beklentilerine çözüm üretmek ve ilçenin ihtiyaçlarını ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde karşılamak amacıyla çalışmaların sürdürüleceği ifade edildi.
Yoğun katılımla gerçekleştirilen program, Silvan’ın geleceğine yönelik birlik, beraberlik ve ortak çalışma kararlılığının vurgulanmasıyla tamamlandı.
